Ontdek de haven

Sectoren in de haven

Elke dag werken honderdduizenden mensen in de Rotterdamse haven aan productie, transport en innovatie. Bijna alle denkbare sectoren spelen daarin een rol. Van industrie tot dienstverlening en van logistiek tot energie. De haven is continu in beweging en speelt een sleutelrol in de energietransitie.

Industrie

Industrie

Terminals

Terminals

Transport & logistiek

Transport & logistiek

Offshore

Offshore

Productie

Productie

Maritiem

Maritiem

Energie

Energie

Dienstverleners

Dienstverleners

Laden...

Ontdek de haven van de toekomst

Campagnes in de haven

Wil je meer weten over werken in de haven van Rotterdam? Bekijk hieronder een aantal campagnes van sectoren in de haven.

Laden...

Veiligheid in de haven

In de Rotterdamse haven staat veiligheid voorop. We hanteren strenge maatregelen om arbeidsongevallen te voorkomen en werken hard om ondermijning tegen te gaan. We maken hiervoor onder meer gebruik van sensoren, camera’s en andere geavanceerde technologie. Ben jij er klaar voor om de haven nog veiliger te maken?

Innovatie in de haven

Voor start-ups en ondernemers is de Rotterdamse haven een proeftuin van durf en vernieuwing. We kiezen hier voor échte verandering. Of het nu gaat om energietransitie of om nieuwe transportmiddelen. Daar zijn handen en knappe koppen voor nodig op alle opleidingsniveaus. Ben jij de innovator die we zoeken?