Image

Revolutionaire verbetering aanjagen

Transitie is een centraal thema voor de Rotterdamse haven. Dat geldt voor energietransitie, maar ook voor grondstoffentransitie en sociale transitie. Onze ambitie: de meest duurzame haven ter wereld worden. Om dat te bereiken, hebben we mensen nodig met kennis van zaken. Help jij ons mee om revolutionaire verbetering aan te jagen? Ontdek hier hoe je dat doet.

Draag bij aan transitie op alle niveaus

In de haven werken we op alle niveaus aan verduurzaming. We bevorderen circulariteit, zetten afval om in grondstoffen en ontwikkelen nieuwe en schone energiebronnen. Met jouw hulp realiseren we de Nederlandse klimaatdoelen en maken we een positieve impact.

Werk mee aan een schonere haven

Volledig CO2-neutraal worden. Dat is een ambitie die we met man en macht najagen. Om die ambitie waar te maken, hebben we nieuw talent nodig, want we zijn er nog lang niet. Samen verduurzamen we de haven en werken we aan mondiale vergroening. Doe jij met ons mee?

Think local, act global

Wij geloven dat lokale oplossingen wereldwijd effect hebben. Onze focus op duurzaamheid heeft invloed op de gehele keten waarbinnen we werken. Binnen de haven zelf, maar ook in Europa en ver daarbuiten. Bouw je mee aan onze transitie? Dan help je de hele planeet om duurzamer te worden.

Wat wordt jouw rol in
de haven?

Door een aantal vragen te beantwoorden krijg jij advies over je toekomstige rol, werkgever of opleider. Benieuwd wat jouw advies is? Doe nu snel de test!