Toekomst vormen met data

Om de wereld van morgen te realiseren, hebben we jou nodig. Heb je een achtergrond in data of IT? Dan is de Rotterdamse haven dé plek waar je impact maakt. Ontdek hier waarom.

Bouw mee aan de slimste haven ter wereld

De Rotterdamse haven wordt steeds slimmer en duurzamer. De eerste geautomatiseerde terminal ter wereld en knappe koppen die werken aan schone en energiezuinige oplossingen. Heb jij een passie voor data en digitalisering? Dan hebben we jou nodig om onze wereldhaven slimmer te maken.

Jouw ideeën vormen de toekomst

In de haven worden jouw ideeën volop gewaardeerd. We zijn dol op mensen die verandering willen aanjagen door digitalisering, duurzaamheid en data. We beschikken zelfs over een eigen IT-campus waarin je jouw talent verder ontplooit. In de Rotterdamse haven bouw je samen aan de meest innovatieve werkplek van Europa.

Maak het verschil met digitalisering

De haven draait grotendeels op data en digitalisering. Om dit proces verder aan te jagen, kunnen we niet zonder jouw inzet. Jouw kennis helpt ons vooruit, elke dag opnieuw. Wil je jouw talent inzetten om écht het verschil te maken? Dan is de Rotterdamse haven de plek waar je je thuis voelt.

Wat wordt jouw rol in
de haven?

Door een aantal vragen te beantwoorden krijg jij advies over je toekomstige rol, werkgever of opleider. Benieuwd wat jouw advies is? Doe nu snel de test!