Een goed salaris en veel voldoening

In de haven werk je hard, dus mag je ook veel terug verwachten. Ontdek hier waarom werken in de Rotterdamse haven zoveel voldoening geeft.

Krijg de waardering die je verdient

Je haalt nergens zoveel voldoening uit je werk als in de Rotterdamse haven. Elke dag bouw je mee aan de mooiste projecten en daar word je om gewaardeerd. Voldoening staat centraal en dat zie je terug op alle niveaus: in je arbeidsvoorwaarden, in je doorgroeimogelijkheden en in de samenwerking met collega’s.

Profiteer van de beste voorwaarden

De haven staat nooit stil. 24/7 wordt gewerkt om de economie draaiende te houden en te verduurzamen. In de haven verdien je daarom een goed salaris en profiteer je van moderne arbeidsvoorwaarden. Je wordt ruim gecompenseerd voor ongemakken die een 24-uurs economie met zich meebrengen.

Groei met ons mee richting de toekomst

De Rotterdamse haven biedt volop doorgroeimogelijkheden. Er is geen grens aan wat je wilt bereiken. Dat geldt voor alle sectoren in de haven, zoals de logistiek, de industrie en de maritieme sector. Zowel qua werk als qua opleiding kun je je toekomst helemaal zelf inrichten. Dat wil jij toch ook?

Wat wordt jouw rol in de haven?

Door een aantal vragen te beantwoorden krijg jij advies over je toekomstige rol, werkgever of opleider. Benieuwd wat jouw advies is? Doe nu snel de test!