De meest iconische haven van Europa als werkplek

Kom werken op de plek waar we samen toekomst maken. In de Rotterdamse haven vind je altijd een uitdaging die bij je past. Ontdek hier waarom onze haven de mooiste werkplek van Europa is.

De nummer één haven van europa

De Rotterdamse haven vormt de poort naar het Europese achterland. Vanuit de haven worden jaarlijks miljoenen goederen naar Duitsland en andere delen van Europa en de wereld verscheept. Van de schoenen die je draagt tot het eten op je bord, de kans is groot dat het door de nummer 1 haven van Europe is gegaan. Dit is de plek waar het allemaal gebeurt. Voor ons, voor de wereld én voor jou. Ben jij klaar voor de uitdaging?

Een werkplek waar je u tegen zegt

Werken in de Rotterdamse haven is een overweldigende ervaring. Van de imposante opslag en productie in de Botlek tot de iconische schepen die over de Maas varen. En van innovatieve start-ups in de duurzaamheidssector tot hypermoderne terminals. De haven verrast je elke dag opnieuw. Kom werken in de Rotterdamse haven!

Een plek waar je bergen kunt verzetten

Al sinds de negentiende eeuw is de Rotterdamse haven hét economische centrum van Europa. Dankzij de haven speelt Nederland al ruim anderhalve eeuw een hoofdrol in de wereldhandel. Wat hier gebeurt, reikt tot ver in de wereld. Van China tot Australië en van de Verenigde Staten tot Afrika. Zoek je een carrière waarin je bergen kunt verzetten? Kom in actie en maak van de haven jouw hotspot.

Wat wordt jouw rol in
de haven?

Door een aantal vragen te beantwoorden krijg jij advies over je toekomstige rol, werkgever of opleider. Benieuwd wat jouw advies is? Doe nu snel de test!