Carrière maken hoe jij dat wil

In de Rotterdamse haven stippel je je eigen toekomst uit. Dat kan als je net van school komt, maar ook als je al de nodige werkervaring hebt. Ontdek hier waar jouw kansen liggen.

In de haven is geen droom te groot

Of je nu starter bent of al een berg met ervaring hebt: in de haven bouw je aan de carrière waar jij van droomt. Je vindt hier banen voor alle opleidingsniveaus en er zijn volop doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Van opleidingen tot promoties en van omscholing tot specialisatie. Samen toekomst maken, daar draait het om.

Rol van de schoolbanken de haven in

Kom je net van school? En zoek je een werkgever waar je volop kunt doorgroeien? Dan biedt de Rotterdamse haven altijd een uitdaging die bij je past. Volg een vakopleiding en word specialist in jouw gebied. Of zet je brein aan het werk en help bedrijven om verder te verduurzamen.

Kom ons versterken met kennis en ervaring

Heb je werkervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? De haven zoekt doorlopend naar vakmensen die waardevolle kennis met zich meebrengen. Ook als je geen vakdiploma hebt ben je er welkom. Je kunt hier tegen goede arbeidsvoorwaarden aan de slag in veel verschillende sectoren. Welke richting kies jij?

Wat wordt jouw rol in
de haven?

Door een aantal vragen te beantwoorden krijg jij advies over je toekomstige rol, werkgever of opleider. Benieuwd wat jouw advies is? Doe nu snel de test!