Haven introductie

🚢 Hi!, jouw toegang tot Werken in de Rotterdamse haven! 🚢

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Wil je meer leren over de haven en de verschillende beroepen? Zou je in de haven willen werken, maar weet je niet goed wat je leuk vindt? Doe dan mee met Haven introductie.

*De volgende editie Haven introductie wordt in de loop van 2024 gepland.

Wat is Haven introductie?

In vijf dagen ontdek je de Rotterdamse haven en maak je kennis met verschillende operationele banen en bedrijven in de havenlogistiek en industrie. Na een week Haven introductie weet je welke baan in de haven bij jou past en kan je aan de slag bij een van de bedrijven in de Rotterdamse haven. Je staat er niet alleen voor, onze jobcoach biedt je een helpende hand tijdens dit keuzeproces.

Wat ga je doen?

Je gaat een week fulltime aan de slag om te ontdekken welke baan in de haven bij jou past. Waar liggen je voorkeuren? Ben jij handig en secuur en vind je het leuk om aan dingen te sleutelen? Of ben je een sterk en niet bang voor grote hoogtes. Er is voor ieder wat wils in de Rotterdamse haven en jij mag het in vijf dagen ontdekken.

Geïnteresseerd? Lees snel meer over het programma.

Haven introductie programma

Dag 1: Introductie van het programma & veiligheid Introductie van het programma en kennismaking met de deelnemers. ’s Middags staat prioriteit #1 veiligheid op de planning.  

Dag 2: Kennismaking havenoperatie & logistiek Kennismaking met verschillende beroepen en werkzaamheden. In de middag ben jíj aan zet en leer je de eerste kneepjes van het vak. Na vandaag heb jij op een reachstacker gereden en weet je hoe je sjorwerkzaamheden verricht.     

Dag 3: Bedrijfsbezoek in de Rotterdamse haven Langs bij een bedrijf in de Rotterdamse haven en sollicitatietraining.  

Dag 4: Kennismaking met havenindustrie Kennismaking met verschillende beroepen en werkzaamheden. Je ontdekt vandaag nieuwe vaardigheden zoals lassen, flens- en isolatiemontage.  

Dag 5: Bedrijfsbezoek in de Rotterdamse haven Langs bij een bedrijf in de Rotterdamse haven en gezamenlijk afsluiten. Welke baan in de haven past bij jou?

Doe Mee!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en steek je graag de handen uit de mouwen? Meld je hieronder aan.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail aan info@werkeninderotterdamsehaven.nl.

Haven introductie helpt jou op weg naar een baan in de havenlogistiek of industrie. 🌟🚢

#Havenintroductie #OntdekDeHaven #Toekomst #WerkenindeRotterdamsehaven.nl